Mit szeretnél meddőként?

Ezt kérdezem, ha eljössz hozzám. Amíg ez a kérdés nincs megválaszolva, addig nem megyünk tovább a mi közös utunkon. Ha van cél, akkor látjuk azt is, hogy milyen úton megyünk végig. Mint, amikor utazni indulsz: látod a célt, tudod, hogy milyen csomagokat viszel, tervezed, hogy mennyi ideig utazol, és ezen az úton mik lesznek a segítségedre.

Pont ez a történés zajlik akkor, amikor mi együtt haladunk a meddőség lelki terápiájában.

Szia!

Ha új vagy itt, akkor tudd: Gyetvai Viki vagyok, mentálhigiénés szakember, transzperszonális terapeuta, meddőség-tanácsadó. Elkísérlek azon az érzelmi úton, ahol megtaláljuk meddőséged, s ha van, akkor párkapcsolati ill. szexuális problémáid lelki okait.
Légy üdvözölve, és fogadd szeretettel soraimat!
meddőség_babaneked_Gyetvai_Viki

Hogyan éred el, hogy legyőzd a meddőséget?

Úgy hogy neki indulsz, és elhatározod, hogy igen, te ezt tudni akarod: mi lehet az oka, hogy nem jön össze a baba? Vajon hogyan tudnék teherbe esni?

Ne egy könnyed sétára csomagolj, hanem egy hosszan tartó folyamatra! Ez nem egy rapid, rohanós helyzet. Még akkor sem, ha már minden napod ennek a célszalagnak az átszakításáról szól! Tudom, hogy teljesíteni szeretnél: babát akarsz, anyává akarsz változni, és magad mögött akarod tudni meddőséged összes nyűgjét nyavalyáját. Ez rendben is van. Ám a meddőség lelki okainak feltárása és terápiája lassabb folyamat. Tudom, hogy az orvosi helyzethez szoktál: bemész, elmondod a panaszod, és a doki mint egy szoftver kidobja, hogy mi a teendőd. Szedd be ezt a gyógyszert, végezd el azt a kivizsgálást, és aztán menj vissza, mert csinálnak neked egy babát.

A meddőség lelki okainak terápiája ennél lágyabb, finomabb folyamat. Itt nincs előírás és nincs idő. Abban a tempóban haladunk, amire a lelked képes. Önmagad megerőszakolhatod, de a legmélyebb részed úgyis ellenáll ennek. Úszhatsz az árral szemben, de akkor egy tapodtat se lépsz előrébb! Vagy haladhatsz életed útján pont olyan tempóban, ami neked a legjobb, leggyógyítóbb, legépítőbb!

Erre hívlak én Téged! Amire azonban soha ne kérj meg, hogy én dolgozzak helyetted, hogy oldjam meg a gondod, gyógyítsam tested, rohanjak, siessek, mert már nincs időd, ketyeg a biológiai órád…

Ezekre soha nem szerződöm!
Csak arra, hogy megnézzük, mi lehet az akadálya annak, hogy megfoganjon a gyermeked, s vajon hogyan győzheted ezeket le?

Kíváncsi vagy, mi történik a meddőség lelki okainak feltárása közben?

Iratkozz fel ide, és én elküldöm neked a Lélekmasszázs leveleket!

nyíl le

IGEN, rendszeresen szeretnék kapni a meddőség lelki okaival kapcsolatos híreket, tippeket!

Név*
Email*
Email még egyszer*


 

Bátran írj hozzászólásban, ha neked egyéb tapasztalatod is van, de ne hallgasd el véleményed, meglátásod se, hadd tanuljunk Tőled is!

—–> Kattints ide, ha bővebben érdekel a meddőség!

—–> Kattints ide, ha bővebben érdekelnek a meddőség okai!

—–> Kattints ide, ha bővebben érdekel a meddőség kezelése!

Biztos van valaki, akiről úgy érzed, hogy számára a meddőség aggasztó és nehéz. Küldd el ezt a cikket, biztos, hogy segíteni fog neki!

Köszönöm, ha megosztod, és lájkolod, ha tetszett írásom!

Ölelés:
Viki, a Lélektündér

A Baba – Neked program alapítója.

Gyetvai Viki meddőség tanácsadó

 

Pin It on Pinterest