fbpx

KARÁCSONY BABA NÉLKÜL?

Sikertelen lombik és Mesés karácsony?

..........................................

Karácsonyra felkészítő VIGASZTALÓ WORKSHOP A NEM VÁRANDÓSOKNAK

..........................................

KARÁCSONY BABA NÉLKÜL?

Sikertelen lombik és Mesés karácsony?

..........................................

Karácsonyra felkészítő VIGASZTALÓ WORKSHOP A NEM VÁRANDÓSOKNAK

..........................................

ŐK MÁR OLVASTÁK

“Hiánypótló kiadvány! Ha lombik előtt vagy, azért olvasd el, hogy tudd, mi vár rád!
Ha már lombik után vagytok, de nem sikerült, akkor pedig segít sikertelenség a feldolgozásában”
K. M., 41 éves hölgy

“Felismertem, hogy a teherbeeséshez nem erőfeszítésre, hanem inkább elengedésre van szükség, hiszen nem lehet a szervezetet rákényszeríteni a teherbeesésre, míg azt a lélek nem akarja.”
B. Nikolett, 37 éves

“Abban segített a könyv, hogy még jobban átgondoljam, hogy kivel is osztom meg az átélt élményeimet, melyek a lombik próbálkozások során, vagy aközben átéltem!”
36 éves hölgy

LOMBIKOZNI KEZDTÉL ÉS BIZAKODTÁL…

ORVOSBAN

Laboreredményeid a legjobbak.
A sejtjeitek lombikra felturbózva, naná, hogy sikerülni fog!
Átszállt rád az orvosi team sikerben való hite.

GYÓGYSZERBEN

Beszedted, feltoltad, beszúrtad a gyógyszereket.
Követted az utasításokat.
Percre pontosan szúrtad a hormonokat.
Vitaminokkal turbóztad fel magad.

SPORTBAN

Sport aztán női torna.
Jógázni és relaxálni tanultál.
Aviva fanatikus lettél.
Pulzus-zseni lettél.
Kalóriégetés-számláló lettél.
Fittebb a tested, mint egy olimpikonnak.

DIÉTÁBAN

Táplálkozási guru lettél.
Fehérje, zsír és szénhidrát számláló lettél.
Vega lettél, és egyben állatvédő és állatmentő is.
Figyelsz a folyadékbevitelre 
Percre pontosan étkezel.

Mégsem LettéL TerheS
NeM SikerülT a LombiK

LELKILEG MEGGYÖTÖRT VAGY, ÉS NEM TUDOD HOGYAN TOVÁBB

ELFÁRADTÁL

“Hihetetlen erőfeszítésen vagyok túl! Fogalmam sincs mit tegyek…”

VELÜNK VAN A BAJ?

“A génjeinkben, a sejtjeinkben nem passzolunk?”

MI A MEGOLDÁS?

Mit nem tettem még meg? Merre induljak tovább?

ISMERŐS VÍVÓDÁSOK EZEK, UGYE?

ÍRTAM NEKED EGY E-BOOKOT, ÉS KÉSZÍTETTEM EHHEZ EGY M MUNKAFÜZETET, AMIK SEGÍTENEK, 

HOGY MEGSZABADULJ A 10 LÉLEKGYILKOS DOLOGTÓL

AMIT ELSZENVEDSZ, HA SIKERTELEN A LOMBIK!

Az e-book 10 olyan lombikozás közben megtapasztalt vagy hallott tévhitet mutat be, amik nem hogy segítik a folyamatok sikerességét, hanem sok esetben komoly terhet raknak a nyakadba.

Az E-BOOKBAN elmagyarázom, hogy miért tévesek ezek az állítások, és egyben valódi megoldásokat ajánlok, amik ténylegesen támogatni fognak a lombikozás közben Téged.

AZ E-BOOKHOZ KÉSZÜLT EGY LÉPÉSRŐL – LÉPÉSRŐL MUNKAFÜZET, ami segíti a sikertelen lombik által létrejövő nehéz értések feldolgozását és a  korlátozó hiedelmek vagy önromboló gondolatok megszelídítését. 

Nem vagy egyedül azokkal a gondolataiddal, érzéseiddel, kérdéseiddel, amikkel nem tudtál eddig kihez fordulni!

A lombikozás közben megtapasztalt élményeidet sok helyzetben el kell nyomnod magadban, ahhoz, hogy elviseld a kivizsgálások és beavatkozások közben átélteket.

Emiatt elveszíted kapcsolatodat önmagaddal, és a rendszer részévé válsz, amibe nem fér bele, hogy elgondolkodj, hogyan is vagy VALÓJÁBAN lombikozás közben.

 

Rengeteg szégyen is társul a lombikozáshoz, ami elzárhat téged értékes kapcsolataidtól. Ha ezzel meg tudsz küzdeni, vagy felvállalod neheztelésed, mert másnak sikerült már babát nemzeni, akkor kiegyensúlyozottabban fogod elfogadni a küzdelmedet, s benne akár a sikertelenséget is.

A sikertelen lombikprogram megterhelő mind érzelmileg, mind testileg. Az orvosok és az asszisztensek (teljesen jó indulatból, mégis tudás hiányában) olyan útravalót adnak, ami nem könnyít ebben a veszteségben, hanem tovább nehezítheti a veszteség miatti gyászodat.

Ha sok ilyen veszteség rakódik egymásra lelkedben, akkor elfáradsz, kimerülsz és egyre kevésbé leszel tisztában azzal, hogy miért is küzdesz valójában (nem csak a gyermekért küzdesz!).

Ez a könyv és a hozzá kapcsolódó munkafüzet elgondolkodtat, és mély önvizsgálatra hív: ha minden oly rendben veletek, vajon miért nem estél teherbe? Lehet, hogy nem csak a testedre kellene figyelned, hanem a lelkedre is?

 

 

Ki írta ezt a könyvet? Miért bízz bennem?

Gyetvai Viki vagyok.

 • Lombikkezelésben részt vevő meddő nőket és párokat segítek, hogy a beavatkozások közben átélt, valamint a sikertelen lombikozást követő érzelmeiket feldolgozzák.
 • Meggyőződésem, hogy a funkcionális meddőség, valamint a nőgyógyászati kórképek hátterében multidimenzionális okok is állnak, melyeken a kizárólagos gyógyszeres és hormonális kezelés nem mindig segít. 
  Én a meddőség és a nőgyógyászati betegségek lelki és érzelmi, esetleg kapcsolati dimenziójának megértésében segédkezem.

2010 óta vagyok segítő, életút tanácsadó, lelki krízisben támogató, önismeretre fókuszáló terapeuta, mentálhigiénés szakember, integratív coach és alapvizsgával rendelkező családterapeuta-jelölt

Végzettségeim:

 • Családterapeuta Képzés (2017 – 2018) Családterápiás Egyesület – Dr. Hardy Júlia vezetésével
 • Családterapeuta Képzés (2014 – 2017) Családterápiás Egyesület – Dr. Barát Katalin vezetésével
 • Integratív Coach Képzés (2014 – 2015) GROW Csoport
 • Mentálhigiénés és szervezetfejlesztő szakember képzés (2012 – 2014) Semmelweis Egyetem Mentálhigiénés Intézet
 • Gyászcsoport vezetői képzés  Napfogyatkozás Egyesület (Singer Magdolna és Pilling János) (2013)
 • Segítő munka a párkapcsolati erőszak áldozataival és gyerekeikkel  NANE az Erőszak Ellen Egyesület (2012)
 • Katatim Imaginációs Terapeuta képzés (2010-2012)
 • Transzperszonális pszichológiai terapeuta és mentor (2007-2010) Mandala Természettudományi Oktatási Központ

Hogyan Segít Neked Ez az E-BOOK és Munkafüzet?

Minden alkalommal meglepődöm a hozzám fordulók beszámolóinál, hogy lombikozás közben vagy után, mekkora elszántsággal próbálnak megfelelni azoknak az elvárásoknak, melyeknek nemhogy semmi értelme, de még károsak is a mentális egészségre.

Ezek a tévhitek inkább kínoznak téged, miközben szomjazol a megértésre. Sokszor tapasztalom, hogy a lombikozás közben kapott jótanácsok mekkora erővel tesznek nőket és párjaikat egy lehetetlen helyzetbe.

Némelyik az őrületbe kergeti az érintetteket, és elhiteti, ha nem tudsz megfelelni a benne megfogalmazott elvárásnak, akkor veled nagy baj van.  Nos, ez nem igaz!

A könyv felsorolja azt a 10 tévhitet, ami ma uralja a lombikos nők és párjaik életét.
Bemutatja azt is, hogyan indulhatott el útjára 1-1 kijelentés. 

E pontokba szedett ismeretterjesztő anyagok elgondolkodtatnak téged. Megállsz egy pillanatra és mérlegelsz a “hogyan tovább?”-on, sőt azt is felkutatod, hogy mire lenne valójában szükséged a lombikprogram közben vagy után.

Minden egyes tévhitet megcáfolok most neked, megmondom, mit tegyél és mit ne, sőt azt is, hogy milyen módszerek ill. eszközök segítenek majd neked, hogy VALÓBAN FELDOLGOZD A SIKERTELEN LOMBIKOZÁST, esetleg legyőzd a MEDDŐSÉG SZÖRNYETEGÉT!

Ők már olvasták ezt az e-book kiadványt!

“Miben segített Neked ez az e-book?”

“Szembenézni a valósággal, hogy fel kell dolgozzam azt amiről már azt hittem régen feldolgoztam!”

“A megoldási részeket bármikor vissza tudom olvasni és használni tudom.”
Szivárványlány – 33 éves hölgy

“A további út keresésében segít. Most megint a tanácstalanság uralkodik bennem. Nem tudom, hogyan tovább, merre menjek a 2.lombik után pár nappal a 42.szülinapom előtt.”

H. A. – 42 éves hölgy

“Megerősítést kaptam, hogy nem vagyok “defektes” és teljesen normális érzések zajlanak le bennem.”

B. Nikolett – 37 éves hölgy 

Mennyibe kerül?

Ilyen tartalmú anyagot nem fogsz ma találni!

10 éve foglalkozom a meddőség és a sikertelen lombikozás érzelmi oldalával. hetente 15-20 órában segítem a hozzám fordulókat: Hallgatom személyes történeteiket, melyek egyrészt egyediek és megismételhetetlenek, másrészt egy-egy területen hasonlóságot mutatnak. Ilyen közös ismérv, hogy a sikertelen lombik után ijesztő érzelmi megterhelés lesz úrrá. Mivel ez egy szokatlan állapot, így sokszor kíséri a “Nem vagyok normális!” gondolata. Ezzel a hiányt pótló kiadvánnyal vissza adom az önbizalmadat, és azt az élményt, hogy minden, amit érzel természetes, tehát “NORMÁLIS  VAGY!”.

MIT KAPSZ EZÉRT AZ ÁRÉRT?

Ha az e-book minden egyes pontját értő figyelemmel olvasod, akkor számtalan rádöbbenést fogsz megélni. Az eddig kényelmetlennek gondolt érzéseidet elfogadod. Nem elmenekülni akarsz majd lelki terhed elől, hanem megérteni Őket. Ezzel el is fogadod Önmagad, és azt a helyzetet, amibe a sikertelen lombikozás miatt kerültél. 

Minden ismeretközlő pont után megoldást is ajánlok Számodra. Így nem csak egy tájékoztató e-bookot vásárolsz meg, hanem lehetőséget arra, hogy elkezdj dolgozni azon a nehéz érzelmi csomagon, amit a sikertelen lombik hagyott örökül neked.

Ha csupán átolvasod a kiadványt, akkor is gazdagodni fogsz. Olyan dolgokat írok le neked, amik ma tapasztalatom szerint tabusítva vannak. Nem tudsz beszélni ezekről a pároddal, a családoddal, a barátokkal sem. Így ezzel a kiadvánnyal segíteni tudsz az ő tájékozatlanságukon is. Hivatkozhatsz rá, és elérheted, hogy segítsenek neked abban, kifejezhessed érzéseidet, aggodalmaidat ebben az erőtpróbáló helyzetben.

Az e-book mellé készült egy munkafüzet is. Lépésről-lépésre segít, hogyan mélyülj el valódi érzelmeidben, és fókuszba állítja önnön valódat. Megtanít kérni, így segít az önkifejezésben.  Rámutat arra, hogy mik a valódi szükségleteid, így a tévhiteknek való megfelelés helyett, amik egyébként lelkileg is kikészítenek. 

 

RENDELD MEG MOST!

4990 Ft helyett most csak 3990 Ft-ért!

Miért kedvezőbb most az ára?

Hetek óta igyekszem kialakítani úgy ezt az értékesítő oldalt, hogy minden automatikus legyen benne. Most ezt félre teszem, és úgy kezdek bele ennek az e-booknak az értékesítésébe, hogy én személyesen fogom intézni a vásárlásod folyamatot. Velem fogsz kommunikálni egész végig (mégha csak az e-mail fiókomba fogom látni, hogy rendeltél, de onnan minden teendődről választ tőlem kapsz személyesen).

Nyilván ez egy lassúbb folyamat, mintha minden automatikus lenne. Ezért viszonzásképpen én kedvezőbb áron adom most ezt a kiadványt, addig, amíg el nem készül a teljesen automatizált értékesítő oldalam!

MIT KAPSZ, HA MEGRENDELED?

Az e-mail fiókodba fogsz kapni 2 db pdf formátumú dokumentumot. 

Ezek megnyithatók mobiltelefonról, tabletről, iPadről, laptopról, asztali számítógépről, és bármilyen ebook olvasóról.

Amennyiben más formátumú dokumentumot szeretnél kérni, kérlek, jelezd és elkészítem számodra!

Ez az opció csak akkor jöhet számításba, ha már megrendelted és kifizetted a termék árát!

A megrendelés menete

 1. Töltsd ki az itt található megrendelőlapot! NAGYON FIGYELJ A HELYES ADATOKRA, hogy biztosan megérkezzen a kiadványom!
 2. Küldd el a “megrendelem” gomb megnyomásával!
 3. Visszaigazoló e-mailt kapsz arra az e-mail címre, amit megadtál.
 4. Ebben visszaigazolást kapsz a rendelésedről, a fizetési határidőkről, teendőidről.
 5. A következő e-mail tartalmazza majd az átutalásos számlát, amit átutalással tudsz kiegyenlíteni.
 6. Kérlek utald át az e-book árát (3990 Ft) a megadott bankszámla számra!
 7. KÖZLEMÉNYBE: a kapott számla sorszámát és e-mail címet írd, ahova kéred az e-book kiadványt, és amit a megrendelésnél megadtál: ahová kéred az e-bookot!
 8. Ha átutaltad az e-book díját, és az megérkezik az én bankszámlámra az összeg (3990 Ft), akkor 12 órán belül küldöm a pdf formátumban készült kiadványt, amit azonnal olvashatsz is!

  FIZETÉSI INFORMÁCIÓK

Banki átutalással
Gyetvai Viktória
OTP Bank nyRt. 11773047 06636278 00000000

Külföldről utalva:
IBAN elektronikus formátum: HU46117730470663627800000000

Az OTP Bank SWIFT kódja: OTPVHUHB
OTP Bank címe: OTP Bank nyRt. 1051 Budapest, Nádor utca 16.

Cégadatok:
Gyetvai Viktória
Adószám: 78968745-1- 41
Székhely: 1044 Budapest, Kisfaludy utca 28.

A megrendelésed elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseirol szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik.
Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Kivételt képeznek az elektronikus úton előállított könyvek (e-book), munkafüzetek (e-workbook), valamint az online tréningek, amennyiben ezek elektronikus úton postázásra kerültek.
Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheted (gyetvai.viktoria@gmail.com). Az elektronikus úton előállított könyvek (e-book) és munkafüzetek (e-workbook), valamint az online tréningek vásárlásától akkor lehet elállni, ha azok még nem kerültek elektronikus úton postázásra.
A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Megrendelem gombra való kattintással Gyetvai Viktória Egyéni vállalkozóval kötötted (1044 Budapest Kisfaludy utca 28.).
Az általad elfogadott Adatkezelési tájékoztatót a https://www.szimbolumterapia.com/adatkezeles/ linken éred el, melyben a törvényi előírásoknak megfelelő részletes tájékoztatást adunk az általunk tárolt adataid kezeléséről. 

Kérdésed maradt? Tedd Fel! • gyetvai.viktoria@gmail.com • 06-30-345-7979
Copyright 2020 – Gyetvai Viki – Minden jog fenntartva