Történt már Veled ilyen?

Ültem az asztalnál, épp korai ebédemet fogyasztottam, amikor is csöngettek. Az ajtóban a GLS futárszolgálat embere állt, és egy aláírásért cserébe átadott egy dobozt.

Jellemző Rám, hogy azonnal gyanakodni kezdtem, gondoltam lehet, hogy tűzszerésznek kellene a dobozt felnyitnia, ki tudja mi van benne?!

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Ugyanis én nem rendeltem semmit. Szinte soha nem rendelek semmit.

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Kibontás után a képen látható gyönyörű dobozos tea gurult a kezembe! “Nahát, ezt meg ki küldte?” – kiáltottam fel, és persze a szám a fülemig szaladt mosolyom következtében….

tea Ritától

Beindult az agymenet, vajon ki is lehet ennyire figyelmes hozzám? A végére egy hölgy maradt, akiről tudom, hogy a csillagokig is elmenne, ha a barátaiért, ismerőseiért tehet bármit.

Nem késlekedtem, felhívtam a Biosziget ügyintézőjét (tőlük jött a tea), és megkérdeztem, vajon ki volt ennyire figyelmes hozzám?

Nem adott azonnal választ, megkérdezte előbb a vásárlót, hogy kiadhatja-e őt Nekem? Ez nagyon tetszett, végképp felcsigázott e helyzet, és már izgultam is, vajon visszahív-e?

Megtörtént! Épp 5 perccel ezelőtt, és elmondta, hogy kitől jött ez a csodacsomag!

Kedves Rita!

Nem emlékszem, hogy valaha volt-e valaki Velem ennyire figyelmes és kedves! Tudom, hogy izgulsz értem, hiszen annyi minden zajlik épp körülöttem, és persze bennem, a lelkem mélyén is! Köszönöm, hogy az élet összehozott minket, hogy együtt koptatjuk a „sulipadot”, és ígérem, hogy barátságunk megmarad!

KÖSZÖNÖM NEKED EZT A DÉLELŐTTI MOSOLYTENGERT!

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

És vajon, hogy kapcsolódik ez a karácsonyi stresszűző praktikákhoz?

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Biztos Te is vagy úgy, hogy számtalan embernek megköszönnél valamit. Vagy biztatnád ismerőseidet, barátaidat, kollégáidat, családtagjaidat…

Épp az ünnep előtti tervezés időszakát éljük. Számolunk, taktikázunk. Mi fér bele, kinek mekkora ajándékkal tudsz kedveskedni? Nos, úgy gondolom, hogy képtelenség ma mindenkinek ajándékkal kedveskedni. Csak nézd meg az ismerőseid számát a Facén, és gondold el, ha csak ezer forinttal számolnál, mi történne a kasszáddal? Bizony, tönkremennél hamar, még az ünnepek se élnéd meg…

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

De itt a tuti recept, amivel örömet, mosolyt, kedvességed adhatsz szinte ingyen!

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Kezdd el gyűjteni azokat, akiknek valami nagyon személyeset mondanál el. Valami olyat, ami a mai napig hálával tölt el. Csak nézz a lelked mélyére! Biztos találsz ott kincseket. Ha ezeket elkezded megosztani azokkal, akiknek szólnak, hidd el, ezerszerese hullik vissza Rád!

„Jó ez egy kicsit olyan, mint a küldd el azonnal ezt az idétlen szerencsefotót, mert különben jajj lesz neked….!”

De én nem erre gondolok!

Csak ülj le, és figyelj befelé!

Kik jutnak eszedbe, akikért a csillagokat is lehoznád?

Na kezdj el nekik LEVELET ÍRNI!

Ne egy kamulevelet, hanem mélyről jövő őszintét! Például, hogy miért ő juttot eszedbe, mit köszönnél meg neki? Azt is írhatod nyugodtan, hogy mi az, amit ha tehetnéd meg vennél neki a karácsonyi vásárban! Írj egy listát, sőt tehetsz bele fotókat is!

Aztán persze küldjed is el!

A legjobb, ha igazi papírra kinyomtatva és postázva küldöd, hiszen a számlákon kívül már alig érkezik valami a postaládákba.

Aztán, ha megkapta, akkor várj, és tapasztald meg azt, ami cserébe érkezik!

Minél több ilyen leveled lesz, annál több ember fog mosolyogni általad. Az ő meleg szeretetteli érzéseik pedig biztos, hogy adnak neked is valami belső erőt, amiért élni érdemes!

Nos, te hány ilyen levelet írnál meg?

El is küldenéd?

Mit ajándékoznál képzeletben és kinek?

Osszad meg velünk, hadd tudjuk, hány ember fog az ünnepi készülődésben mosolyogni körülötted!

Ölelés: Viki

Pin It on Pinterest