Végy két embert, akik kissé eltávolodtak egymástól… na ezt nem lesz nehéz találni, mindenfelé ilyen helyzetbe “botlom”.

Tegyük fel, hogy fantáziátok még működik, és kaphatók vagytok egy kis halloweeni szexpartyra….

Mi is kell ehhez?

Fények – a töklámpás, ami narancsos sejtelmes fénybe burkolja a szobabelsőt. Lássuk be az összes virágüzlet és zöldséges bolt roskad az erre használható anyagoktól…

főfotó

Bájital bármit kifőzhetsz, ami eszetekbe jut, a lényeg, hogy enyhén oldja a feszültséget, de ne legyen olyan sok, hogy elterelje figyelmeteket egymásról!

 

halloween bájital

Szexi ruha – alkalomhoz illő legyen, ami hangsúlyozza ki a helyzetet. Mégiscsak halloweeni szexpartyra készültök, hát rajta! Uralkodjon a démoni fekete és vörös, lehet boszorkás, vérszívós, minden ami nektek belefér… A bátrabbaknak irány a jelmezkölcsönző!

halloween sexy-2 nő

Hangulat – legyen mondjuk egy kis szellemi zene, amire táncot lejtetek egymás előtt, és közben ledobjátok a megszokott béklyóitokat, felszabadultok, és esetleg nevetve kacagva tépitek egymás ruháját, szívjátok…. (helyettesítsd be…)

 

Illatfelhő – legjobb a párologtatóba cseppenteni, amit már eleve egy teamécses hevít, így a fényeket ez is színesíti. A szexualitást leginkább fokozza a vanília, a citrusfélék, a fahéj, a szegfűszeg és az ánizs.

 

 

Pin It on Pinterest