A történetben szereplő Hölgy egy hűvös őszi éjjelen kapott egy sms-t, amiben ez állt: “Szeretnélek megdugni!”

Reggel ezt olvasva a totális döbbenet ült ki arcára, és teljes értetlenség kavargott a még álomittas gondolatfoszlányok legtetején. Úgy 15-ször nyitotta meg az üzenetet, egyszerűen nem akart hinni a szemének: az üzenetet a fodrásza küldte. Hirtelen azt se tudta, mit csináljon. Kitörölje vagy sem, visszaírjon vagy sem, felháborodjon, vagy hempergőzzön az elismerésben… Végül nem tett semmit, de nem tudta kiverni a fejéből ezt a dolgot.

Arra jutott, hogy valami nagy baj lehet a férfiakkal, ha ezt a formát gondolják célravezetőnek, s ezzel elérkezett ahhoz a pillanathoz, ahol elkezdte boncolgatni azt a témát: mire is van szüksége egy NŐNEK – így teli nagybetűkkel -, hogy érezze Ö a fontos és nem csak a férfi (fel)izgatottsága.

Aztán a Hölgy e témát továbbvitte egy női bizalmasának, aki a történetét meghallgatva felnevetett, majd rávilágította az sms-t kapót, hogy végtelenül naiv ebben a témában. Szerinte több tucat nő visszaírta volna: “OK, mikor és hol?”

Mi van? Ettől még jobban kavarogni kezdtek benne a felháborodó indulattal színezett érzések és gondolatok.

Hiszen ez az egy mondat semmi intimitásról és érzelemről nem ad tanúbizonyságot. Pusztán a nyers valóság áll benne: én, a Férfi használni akarlak téged, a Nőt, hogy kielégüljek, azaz Te és a kettőnk közötti esetleges kapcsolat nem fontos, csakis én és a felizgatott farkam, ami számításba jöhet.

És erre buknak a nők? Egy ilyen sorral ágyba vihetők, megkaphatók?

Jajj!

Főszereplőnk ettől aztán végképp méregbe borult, és elhatározta, “kőtáblába” véseti azt a tíz pontot, amit szerinte minden férfinak tudnia kellene, hogyan hódítsa meg az épp aktuális Álomnőt, és vonzza a szex közelébe (az sms-ben kielégítésre várók inkább hallgassanak, fékezzék le kézízületeiket!).

Íme:

nőkhöz 10 pont

Pin It on Pinterest