Sikertelen lombikkezelés érzelmi támogatása


Nem sikerült.
Nem jött össze a baba.
Nincs a pocakodban semmi.
Üres.
Annyira vágytál rá.
Reménykedtél.
Mindent megtettél.
És nem jött össze a baba.

Orvost kerestél.
Vizsgálatokra jártál.
Súlyos árakat fizettél.
Azt etted és azt ittad, amit mondtak.
Tornáztál, jógáztál, futottál.
Meditáltál, relaxáltál.
Babát vizualizáltál.
Még sem jött össze a baba.

Összeomlás.
Sírás.
Kiborulás.
Világvége hangulat.

MIÉRT PONT ÉNVELEM TÖRTÉNIK MINDEZ?

Hogyan tovább, ha nem sikerült a lombik?

Tapasztalatom szerint az a legelőnyösebb, hogy mielőtt újra belevágnál, pihenj egyet testben és lélekben. A lombikozás rengeteget kivett belőled, és mivel nem sikerült, így értelmetlennek és kétségbeejtőnek gondolhatod a helyzetedet.
Vágysz egy babára, de elérhetetlen távolságban van tőled. Elkeserítő, hogy mennyi küzdelem van már így is mögötted, és egyszerűen nem tudod, mit tegyél még, hogy sikerüljön teherbe esned.
Te már ismered, mekkora munka a lombikozás. Nem csak az hogy (bocs) szétteszed a lábad, és az orvos segít gyermeket nemzeni.

Óramű pontosággal kellett vizsgálatokra menned. A munkahelyeden is csak kezdetben voltak támogatók, később már nehezteltek rád, és nem értették, mi is zajlott benned. Nem tudják, milyen nehéz volt, hogy megfelelj minden elvárásnak.

Az életed semmi másról nem szólt, mint pontosan betartott időpontok és szabályok alá rendezni mindent. A sok kényszeredettség felőrölt és mivel a végeredmény egy nagy nulla, így teljesen elfáradtál, kimerültél az utóbbi hónapok és évek eredménytelen küzdelmében.

Ha innen kezdenél egy újabb lombikprotokollba, akkor olyan lennél, mint egy maraton távra készülő hobbifutó, aki semmi mást nem tett a felkészülés alatt, minthogy vett egy csúcs szuper futócipőt az indulásra. Nem járt edzésre, nem készítette fel magát sem lelkileg, sem testileg az erőt próbáló nagy kihívásra. Gondolhatod, mekkora távra lenne képes ezek után. Valószínű az első pár km-en elbukna.

Vajon magadtól is ezt várod?
Te is minden felkészülés nélkül vágnál egy újabb lombik küzdelembe?
Aztán elbuknál “pár méter után”?
Hajszolod magad tovább vagy felkészülnél egy következő lombikra?
Megtalálnád a rég elveszett önmagad egy darabját?
Feltöltenéd önmagadban azokat a rejtett erőforrásokat, amik támogatón tudnak téged segíteni a beavatkozások közben?
Adnál-e időt a testednek, hogy kiheverje azt a sok beavatkozást, amiben részt vett a siker reményében?
Kaphat-e a tested hormon böjtöt, hogy kiürülhessen az a sok kemikália, ami a felkészüléshez kellett?
Lehet-e pihenned és töltekezned?
Szabad-e lelkileg megerősödve nekivágnod egy következő lombikozásra?

Ha szeretnél megújulva és testben lélekben megerősödve indulni a következő lombik küldetésre, de nem tudod egyedül hogyan kezdj bele, vagy mire is van pontosan szükséged, hogy elérd ezt a pozitív állapotot, akkor gyere el hozzám a sikertelen lombik utáni érzéseket feldolgozó terápiába!

Jelentkezz be hozzám személyes vagy online konzultációra!

A honlapon és a hírleveleimben tegeződöm, terápiában viszont magázódom!

13 + 8 =

Meddőség lelki okainak terápiája

Meddőség lelki okainak terápiája

Meddőség lelki okainak terápiája MEDDŐSÉG A DIAGNÓZIS, de nincs rá konkrét magyarázat? MIT TEGYÉL? Lehet, hogy már nem titok előtted, hogy a meddőség hátterében lévő lelki okok is befolyásolhatják a sikeres lombikozást. Ha a lelkedben, az érzéseidben, az életutadban,...

bővebben
Megrekedt fiatal kapcsolatok párterápiája

Megrekedt fiatal kapcsolatok párterápiája

Megrekedt fiatal kapcsolatok párterápiája Hány éve is vagytok együtt? Még mindig nem tudjátok a “hogyan tovább”-ot? Féltek a továbblépéstől: összeköltözéstől, eljegyzéstől, házasságtól, gyerektől? Azt gondoljátok, hogy a házasság csak egy papír, és mindent elront? Nem...

bővebben
Sikertelen lombik-párterápia

Sikertelen lombik-párterápia

Hogyan segít a lombik-párterápia? Milyen hatásai vannak a sikertelen lombikozásnak a párkapcsolatra? A sikertelen lombikozás a párkapcsolat egyik legnagyobb krízise. Ha feldolgozatlanul hordozzátok ennek a fájdalmát, akkor belebetegedtek testileg-lelkileg vagy akár...

bővebben

Kövess!

Párkapcsolati problémák párterápiája

Lombik & meddőség terápia – VIDEÓ