Csoportba gyere!

Ha egyedül érzed magad, és olyan emberekkel osztanád meg élményeid, akik hasonló cipőben járnak.
Ha szeretnéd megélni, hogy tök normális vagy, mert más is hasonlókat mond, mint amit te is gondolsz vagy érzel.
Ha kíváncsi vagy hogyan látnak mások.
Ha a támogatást és erőt kérnél másoktól, akik tudják min mész keresztül.
Ha szereted magad egy elfogadó közösségben érezni.
Ha az online csoportok világából kilépnél, és most már hús-vér emberekkel is beszélgetnél.

Milyen is a csoportos tréning?

Meghatározott tematika szerint haladunk. Egyrészt feldolgozzuk közösen a meddőség lelki okainak és a sikertelen lombikozásnak a magyarázatát és ezek feloldási lehetőségeit, másrészt megosztjuk a saját élményeinket, persze csak olyan mélységben, ami számodra még elfogadható.

Igyekszem, hogy minél több terápiás és segítő eszközzel dolgozzunk, így ne az unalmas “Viki beszél, te meg hallgatod és bólogatsz”-ra készülj!
Lesz rajzolás (nyugi nem kell Leonardónak lenned), lesz tánc (John Travoltának sem kell lenned), lesz transzélmény, meditáció és relaxáció minden mennyiségben. Az ezekhez kapcsolódó hanganyagokat minden alkalom után elküldöm, így otthoni gyakorlással folytathatod a belső munkádat.

Természetesen minden csoportban történő élményt megbeszélünk, mert ez segíti, hogy tudatosodjon, mi zajlik benned éppen.

A csoportos tréningnek egy nagyon varázslatos megerősítő hatása van. Megadja, hogy a saját tempód szerint fejlődj és azokkal a kérdésekkel dolgozz, amikben esetleg elakadtál, s közben egy befogadó női csoport tud olyan erőket megmozgatni, amik esetleg elmaradtak eddig életedből.
A jelen lehetőségeit tudja mobilizálni benned, miközben felkínálja az egyéni önismereted mélyítését is.

Gyere!

Link?

Kérdésed van? Írj az alábbi űrlap segítségével!

3 + 13 =

Egyéni terápia

Egyéni terápia

Egyéni terápia Mikor válaszd az egyéni terápiát - konzultációt Ha úgy érzed elakadtál személyes életedben. Ha kíváncsi vagy arra, vajon a múltadban van-e magyarázat a problémádra? Ha önismeretre vágysz. Ha magyarázatra a vágysz a benned felmerülő “Miért?”-ekre. Ha...

bővebben
Párterápia

Párterápia

Párterápia Párban gyertek, ha: Megterhel titeket ez a nehéz kapcsolati időszak. Ha minden napotok egyre szürkébb és kiégettebb. Ha már a szex se a régi, vagy nincs is. Ha nem tudtok előre egy lépést se tenni, mert nincs merszetek, vagy külön irányba lépnétek. Ha...

bővebben

Lombik hírek érdekességek

Kövess!

Lombik & meddőség terápia – VIDEÓ

Pin It on Pinterest