Lélekben Üde, Szép Napot Neked!

A múlt héten egy tanítási órát néztem, ahol a tanító rohamtempóban vágtáztatta a kölyköket. Minden alkalommal kihangsúlyozta, hogy gyorsabban, gyorsabban, és még gyorsabban….

Nem nehéz erre rászokni, hiszen mindenhonnan ezt hallod, és ha nem vigyázol, az egész életed egy taposómalommá válik, ami hatással lesz Rád!

Vajon miért ne szőné át a nászágy pihe-puha  redőit is ez a “vágta”?

Hogy is van ez?

Gyorsan kell szexelni, mert

 1. rohansz a munkába
 2. sok a feladatod otthon
 3. mindjárt bejön a gyerek, és meglát titeket
 4. összeesel a fáradtságtól, és legyen már vége
 5. kihűlt a kapcsolat, és nincs értéke az együtt töltött időnek
 6. fogalmad sincs hogyan, mivel színesítsd az együttléteteket….

 

S vajon mi a megoldás?

Először isENGEDD EL A BELSŐ, ketyegő, rohamtempót diktáló órádat!

szex_minőségi_lassú_szex_izgatás_csábítás_szimbólumterápia

Íme, így tudod lassítani magatokat,és hosszan kiélvezni egymás társaságát:

 • Először is a jó szex az “asztaltól” indul. Azaz már előbb elkezdődik, minthogy a hálószoba ajtaját megpillantjátok. Kezdj figyelni a párodra előbb, minthogy sejtené, ebből lehet még akár egy fergeteges orgazmus is. Csak nézd a kezét, a karját, a nyakát, az arcát….
 • Keress ezekben vonzót és izgatót!
 • Ha ez meg van, csak érintsd meg, és érezd az ujjaidban, a tenyeredben a bőre tapintását.
 • Ha imádod az illatát, akkor öleld át és szippantsd be a közleségét.
 • Ha imádod a hangját, akkor beszéltesd!

S MINDEKÖZBEN KERESD MEG, HOGY MELY TESTRÉSZEDET IZGATJA FEL, ill. hogy hol érzel vonzódást a másikhoz!

Ha ez megtörténik, akkor kedvesen add tudtára, hogy mennyire kellemes számodra ő benne ez vagy az!

Ha érti a helyzetet, akkor kérd meg, hogy cserébe ő is cselekedjen hasonlóan. Remélhetőleg bevonódik ő is ebbe a játékba, ami váltakozik a testi érzetek és ezek szavakba foglalása között, tehát a TESTI IZGALOM és az ERRŐL VALÓ BESZÉLGETÉS egymást serkentik.

Innen már közelíthettek a nászágy felé, ahol még nem eshettek egymásnak, hanem keressetek egy kellemes illatú masszírozó olajat. Csak természeteset használjatok, hogy ha elkalandozik kezetek, ne okozzon az olaj a kényes és érzékeny testrészeken irritációt!

Ha felváltva masszírozzátok egymást, akkor kölcsönösen tudtok csúcsközeli és egymásra hangolódó állapotba kerülni. Természetesen a fények és a hangok játéka is jó ha be van készítve: legyen mécses, vagy halvány színű hangulatfény és szólhat valami lágy ellazulós zene…..

Ha időben nézed mindezt, és persze veszed a fáradtságot és kilépsz a taposómalomból, akkor garantálom, hogy minimum egy órát el tudtok így tölteni együtt. Hozzá teszem, ha még egy közös fürdőzést vagy egymás lemosdatását is betervezitek, nagyjából bő másfél két órát is élvezhetitek a testi gyönyöröket!

Tudom, hogy ez nem egyszerű, hiszen a megszokás, a rohanás és a napi rutin, letérít hamar erről a hosszas időtöltésről, ám ha hosszútávra tervezel kapcsolatot és nem egy kapkodós vágtában utazol, akkor hidd el, megéri ezen fáradozni, az ilyen órákra időt szakítani!

Ha tetszett, kérlek, írj, lájkolj, megköszönöm!

Ölelés: Viki, a Lélektündér