fbpx

Már hónapok óta  a babaprojekt a téma nálatok?

Bármit tesztek nem jön a baba? Nincs fogantatás, nincs magzat?

Ültél a nőgyógyászod rendelőjében, ő kimondta, hogy meddő vagy, és Te érezted, hogy tehetetlen vagy?

Gondoltad, jöjjön aminek jönnie kell: lombik, IVF, hormonok injekciózása, életmódváltás, sport, diéta….

Közben valahol a gondolataidba beszűrődik, hogy tényleg csak ez a járható út? Vajon ez beválik Nekem? Sikerülni fog? Van értelme felkészíteni a testem? Mikor leszek már terhes?….

meddőség_terápia_megoldása

Arra gondoltál már, hogy a kivizsgálások garmada bizonyítja, hogy a TESTEDNEK semmi baja, EGÉSZSÉGES vagy, és nincs semmi testi tünet, probléma? Mégis a testedet bombázod?

Tisztában vagy azzal, hogy a tested jelzéseinek lelki, pszichés háttere van?

Nem egyszerű a helyzet, hiszen az egész életed arról szólt, hogy nevelődj le saját magad megfigyeléséről. Az volt mindig a fontos, hogy megfelelj az elvárásoknak: jó kislány légy, okos tanuló, príma végzettségű, komoly egzisztenciával bíró, érett felnőtt nő, majd szuper feleség, és professzionális anya… Na ebbe a gépezetbe csúszik épp hiba: a testedből most különböző “utasításokkal”, “tuti receptek kódolásával” a babának is ki kellene “pottyania”!

ÉS EZ NEM AKAR MŰKÖDNI…..

Méghozzá azért nem, mert nem is emlékszel már, hogy az életed folyamán hogy pontosan hol, mikor, milyen formában kellett magad háttérbe szorítani.Így ez egy ajándék helyzet. Mielőtt örök függőségbe kerülnél leendő gyermekeddel, lehetőséged van, feldolgozni SAJÁT MAGAD, és megnézni, hogy VALÓJÁBAN MI IS AZ AKADÁLYA AZ ANYASÁGODNAK!

Az helyzet roppant egyszerű: minden, amit elbírsz viselni az a tudatodban van. Minden, amit nem tudsz érzelmileg feldolgozni, vagy túlságosan fájna lelkednek, az elrejted a tudatod alá. Igen ám, de te egy vagy, egy egész rendszer. Azaz hatással van rád minden, ami veled megtörtént az életedben! Az is amiről halvány fogalmad sincs. EZEK A TUDATOD MÉLYÉRE SÜLLYEDT EMLÉKEK AKADÁLYOZNAK ABBAN, HOGY AZ ANYASÁGODAT FELVÁLLALD!

Ergo: ha benned van az anyaszerep gátlása, akkor nyilván, hiába lövöd magad hormonnal telibe, a tested letilthatja, hogy megfoganjon, beágyazódjon a magzatod!

A megoldás is szintén “roppant egyszerű”:

A lelket kell meggyógyítani ahhoz, hogy a sejtek egészségesek legyenek.Wass Albert

De ez nem egy gyors, rapid folyamat. Lassú léptekkel haladó, bizalmi beszélgetés hozza meg a választ számodra, és megoldást számotokra!

Erre bőven van időd? Tényleg?