A legegyszerűbb stresszűző eszközt árulom el neked:

Egy napig mosolyogj mindenkire!

Kérlek, tedd félre a negativizmusod, és vedd elő a bátorító, lelkesedő, buzdító énedet!

Tudom-tudom, tele vagy gondokkal, problémákkal, elvégezhetetlennek tűnő feladatokkal. Biztos van morcos kollégád, a főnököd egy @#”%§@ (ezt csak te tudhatod), a családod csupán energiavámpírokból áll, az egész életed egy nagy stressztenger, de én mégis arra kérlek, hogy csak egy napig próbáld meg mindezt félre tenni!

Persze, már hallom, ahogy magadat is szapulod: csúnya vagy, meg trampli, és különben is, nem kellesz senkinek, mert egy bakitenger az egész életed…. , és csak sorolod, sorolod, és sorolod az okait, hogy miért is vagy Te ennyire búval bélelt, de én mégis csak hadd motiváljalak, csak egy napig mosolyogj mindenkire, akire csak lehet!

Aha, sejtem, hogy most mire kezdesz hivatkozni: “Miért pont én mosolyogjak? Nem bolondultam meg!”

Még nem! De ha folytatod ezt a mélabússágot, akkor még ez is bekövetkezhetsz, mert a szomorúság, enerváltság, fásultság bizony rombolja a mentális egészséget, szóval rajta!

CSAK EGYETLEN NAP PRÓBÁLJ MINDEN HELYZETBEN ÉS MINDENKIRE MOSOLYOGNI!

Garantálom, hogy egy ilyen nap után feltöltődsz a kellemes pillanatok emlékével, sőt ahogy félreteszed a morcosságod, meg fogod látni azt is, ami örömöket, lelkesedést adhat Neked a mindennapokban!

Ha kiálltad a MOSOLYOGJ EGY NAPIG próbát, akkor bátran osszad meg Velünk itt a kommentekben, mit adott  számodra ez az élmény!

Ölelés:
Gyetvai Viki, a Léleksimogató

LOMBIKOS támogató CSOPORT a Facebookon:
https://www.facebook.com/groups/246496832462921/?ref=bookmarks
Gyere, várunk szeretettel Téged is!

 

Jelentkezz be hozzám terápiára az alábbi űrlap segítségével!

15 + 10 =