Önismeretben gazdag szép napot Neked!

Ha új vagy itt, akkor tudd: Gyetvai Viki vagyok, mentálhigiénés szakember, transzperszonális terapeuta, meddőség-tanácsadó.

Nőknek és férfiaknak segítek, hogy a meddőségük, ill. szexuális problémáik lelki okait felkutassák, majd megoldják.

Elkísérlek azon az érzelmi úton, ahol megtaláljuk meddőséged lelki okait. Ugyanezt teszem, ha szexuális problémáid vannak.

Légy üdvözölve,és fogadd szeretettel soraimat!

Meddőség terápiája és változás

Biztos vagyok benne, hogy van egy belső motivációd, ha eljössz a meddőség lelki okait kutató terápiába. Még akkor is van, ha ezt nem vallod be magadnak vagy nekem. Ez így hangzik:
„BABÁT AKAROK!” „MOST, RÖGTÖN, AZONNAL!”

Egyrészt ez rendben is van, hiszen mi a frászért küzdesz napról napra meddőséggel. Ha nem akarnál babát, akkor nem vállalkoznál inszeminációra, IVF kezelésre, hormon injekciók giga dózisának beadására, hőmérőzésre, speciális tornára, diétára… stb. S nyilván hozzám se jönnél el.

Csak hogy tudd: erre az egyre soha nem szerződöm senkivel!

Most lehet, hogy felhördülsz, szemeid kidüllednek, és háborgó lélekkel ülsz/állsz értetlenül a monitorod előtt, mégis sajnálom, de erre soha nem kötök senkivel egyezséget arra nézve, hogy a meddőség lelki okainak terápiájából terhesen fog kikerülni. Az ok egyszerű:

Nem vagyok babagyártó guru, nem vagyok sámán, és nincs birtokomban a bölcsek köve. Én pusztán arra tudom adni a szavam, hogy megkeressük meddőség lelki okait, és hogy mindazt, amit találunk, a terápiás közös munkánk által megoldani is igyekszel majd.

 

Az a munkánk gyönyörű gyümölcse, hogy sokan ezen idő alatt teherbe esnek, és magzat kezd dobogni szívük alatt, akár olyan kórelőzménnyel is, mint fél tucat inszemináció, vagy 5-6 sikertelen lombikkezelés.

Van még egy fontos dolog, amit tudnod kell, ha belekezdesz ebbe a küzdelmes, de gyönyörű a meddőség kezelését célzó terápiás kapcsolatba: VÁLTOZNI fogsz. Nagyon sokféleképpen történhet, és nem tudom azt se megmondani, hogy milyen irányba indulsz el, vagy milyen hatása lesz a közös munkánknak, csak egyszerűen fogadd el, nem leszel teljesen ugyanaz, mint aki voltál.

Tudod a pillangó sem így jön világra: először bábként lóg, majd lassan, ahogy fejlődik alakul át ebből az állapotból szemet gyönyörködtető lepkévé!

lepkebáb_változás_meddőség_Babaneked_Gyetvai_Viki

Hozzá teszem, hogy mást nem is tehetsz, hiszen a világ is változott körülöttünk, és ha akartuk, ha nem, de ennek részesei vagyunk.

Itt van például a neved.
Anyáink többnyire még eldobták leánykori nevüket. A házassággal azt is vállalták, hogy mostantól nem azok, akik eddig voltak, hiszen felvették férjük teljes nevét, és kaptak egy „-né” toldalékot. Volt anyunak neve, ami csak őt jellemezte, és ez egyetlen röpke házassági ceremónia keretében elveszett.
Ezután jó ideig tartott, míg bemutatkozásnál az új nevét mondta, hiszen hogy lehet 20-30 évig élt a régivel. De nem tehetett mást, VÁLTOZNIA kellett, hogy az akkori társadalmi szokásoknak megfelelően éljen.

Aztán jött ennek a finomított változata, azaz elég lett, hogy csak a vezetéknevet hagyja el a hölgy asszonnyá válása napján, s megtarthatta a keresztnevét. Ez már eggyel jobb talán, hiszen „Kovács Józsefné” megszólítása eleve nehézkes, pláne ha nem segítette meg előre, hogy minek szólítsa őt a másik (márpedig a leánykori keresztnév könnyen lett a múlt foglya. Én a mai napig botlok ilyen 50-60 éves asszonyokba, akiktől ha kérdem, hogy szólíthatom, akkor kis idő eltelik, míg megérti, én mire gondolok kérdésemmel.

Ha a mát nézzük, már igazán nagy repertoárból választhatsz: lehet neved teljesen múltbeli „-né” változatú, vagy felveheted párod csak vezetéknevét, sőt akár ő a tiédet, s lehet, hogy mindkettőtök vezetéknevével variálva megtartjátok mindkettőtökét.
S ami a legbiztosabb: praxisomban senkit se hívnak már a legrégebbi módon! Nincs, eltűntek a Kovács Jánosnék, azaz MINDANNYIAN megtartották a keresztnevüket, tehát VÁLTOZTAK  a társadalmi hatásokkal egyetemben. Ma már nem kell kutakodnom egy leánykori névért, hiszen azonnal tudom a pontos keresztneved!

TE IS MEGVÁLTOZTÁL, és ez könnyen ment, így attól se félj, hogy a MEDDŐSÉG TERÁPIÁJA MIATT  benned “új szelek jönnek a divatba”!

Így van ez rendjén! Élj ezzel, és élvezd a fejlődét!

Biztos van még benned kérdés, hogy milyen hatással lehet rád, ha a meddőség lelki okait elkezded kutatni!

Iratkozz fel ezekre az információban gazdag levelekre, és többet fogsz tudni, mint bárki más e témáról!

IGEN, rendszeresen szeretnék kapni a meddőség lelki okaival kapcsolatos híreket, tippeket!

Név*
Email*
Email még egyszer*


Bátran írj hozzászólásban, ha neked egyéb tapasztalatod is van, de ne hallgasd el véleményed, meglátásod se, hadd tanuljunk Tőled is!

Biztos van valaki, akiről úgy érzed, hogy számára a meddőség aggasztó és nehéz. Küldd el ezt a cikket, biztos, hogy segíteni fog neki!

Köszönöm, ha megosztod, és lájkolod, ha tetszett írásom!

Ölelés:
Viki, a Lélektündér

Gyetvai Viki, meddőség lelki okainak kezelése