fbpx

Történt már Veled ilyen?

Ültem az asztalnál, épp korai ebédemet fogyasztottam, amikor is csöngettek. Az ajtóban a GLS futárszolgálat embere állt, és egy aláírásért cserébe átadott egy dobozt.

Jellemző Rám, hogy azonnal gyanakodni kezdtem. Lehet, hogy tűzszerésznek kellene a dobozt felnyitnia, ki tudja mi van benne?!

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Ugyanis én nem rendeltem semmit. Szinte soha nem rendelek semmit házhoz futárral.

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Kibontás után a képen látható gyönyörű dobozos tea gurult a kezembe! “Nahát, ezt meg ki küldte?” – kiáltottam fel, és mosolyommal a szám a fülemig szaladt.

Beindult az agymenet, vajon ki is lehet ennyire figyelmes hozzám? A végére egy hölgy maradt, akiről tudom, hogy a csillagokig is elmenne, ha a barátaiért, ismerőseiért tehet bármit.

Nem késlekedtem, felhívtam a Biosziget ügyintézőjét (tőlük jött a tea), és megkérdeztem, vajon ki volt ennyire figyelmes hozzám?

Nem adott azonnal választ, megkérdezte előbb a vásárlót, hogy kiadhatja-e őt Nekem? Ez nagyon tetszett, végképp felcsigázott e helyzet, és már izgultam is, vajon visszahív-e?

Megtörtént! Épp 5 perccel ezelőtt, és elmondta, hogy kitől jött ez a csodacsomag!

Kedves Rita!

Nem emlékszem, hogy valaha volt-e valaki Velem ennyire figyelmes és kedves! Tudom, hogy izgulsz értem, hiszen annyi minden zajlik épp körülöttem, és persze bennem, a lelkem mélyén is! Köszönöm, hogy az élet összehozott minket, hogy együtt koptatjuk a „sulipadot”, és ígérem, hogy barátságunk megmarad!

KÖSZÖNÖM NEKED EZT A DÉLELŐTTI MOSOLYTENGERT!

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

És vajon, hogyan kapcsolódik ez a sikertelen lombikozáshoz?

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Biztos Te is vagy úgy, hogy számtalan embernek megköszönnél valamit. Vagy biztatnád ismerőseidet, barátaidat, kollégáidat, családtagjaidat…

Csakhogy a meddőség kezelése, a lombikozás véget nem érő stressze elfeledteti, vagy eltakarja mindazt, amiért hálát érezhetnél vagy szeretetet sugározhatnál. Hidd el, ez így természetes folyamat, hiszen az érzelmi erőforrásaink sem végtelenül termelik a muníciót. A lombikozás a testi igénybevétel mellett nagyon megterheli a lelki életet is, így gyakori, hogy szinte minden figyelmet felemészt a lombik folyamat kézben tartása, amiben rengeteg bizonytalanság van. Így elmaradhatnak az élet azon dolgaira való figyelmeid, amiért hálát vagy szeretetet érezhetnél.

Pedig nagyon sok erőt ad, ha megengeded magadnak a szeretetet adását vagy a hála kimutatását. Ez egyfajta befektetés lehet a jövőre nézve, hiszen ebből tudod majd vissza kapni az ismerőseidtől, családodtól azt az érzelmi figyelmet, amire később szükséged lehet. Ez pedig nagyon fontos, mert a lombik sok ponton elbukhat, és a veszteségben vagy megpróbáltatásokban sokat segít, ha van kivel megosztanod érzéseidet.

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Nos, itt a tuti recept, amivel örömet, mosolyt, kedvességed adhatsz szinte ingyen!

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Kezdd el gyűjteni azokat, akiknek valami nagyon személyeset mondanál el. Valami olyat, ami a mai napig hálával tölt el.
Csak nézz a lelked mélyére! Biztos találsz ott kincseket.
Ha ezeket elkezded megosztani azokkal, akiknek szólnak, hidd el, ezerszerese hullik vissza Rád!

„Jó ez egy kicsit olyan, mint a küldd el azonnal ezt az idétlen szerencsefotót, mert különben jajj lesz neked….!”

De én nem erre gondolok!

Csak ülj le, és figyelj befelé!

Kik jutnak eszedbe, akikért a csillagokat is lehoznád?

Na, akkor kezdj el nekik LEVELET ÍRNI!

Ne egy kamulevelet, hanem mélyről jövő őszintét! Például, hogy miért vagy miről jutott eszedbe épp most, mit köszönnél meg neki?
Azt is írhatod nyugodtan, hogy mi az, amit ha tehetnéd megadnád neki!

Aztán persze küldjed is el!

A legjobb, ha igazi papírra kézzel írod és postázva küldöd, hiszen a számlákon vagy reklámon kívül már alig érkezik valami a postaládákba, így óriási érzelmi hatása lesz annak, ha így kapja meg az őszinte érzéseidet tartalmazó leveledet!

Aztán, ha megkapta, akkor várj, és tapasztald meg azt, ami cserébe érkezik!

Minél több ilyen leveled lesz, annál több ember fog mosolyogni és meleg érzésekkel eltelni általad. Az ő feléd áradó meleg szeretetteli érzései pedig biztos, hogy adnak neked is valami belső erőt, amiért élni érdemes!

Nos, te hány ilyen levelet írnál meg?

El is küldenéd?

Mit ajándékoznál képzeletben és kinek?

Osszad meg velünk, hadd tudjuk, hány ember fog a jövőben készülődésben mosolyogni körülötted!

Ha még több stresszoldó, stresszkezelő technikát és módszert olvasnál tőlem, akkor kattints a linkre:

https://www.szimbolumterapia.com/tag/stresszkezeles/

 

Jelentkezz be hozzám terápiára az alábbi űrlap segítségével!

13 + 10 =