fbpx

Önismeretben gazdag szép napot Neked!

Ha új vagy itt, akkor tudd: Gyetvai Viki vagyok, mentálhigiénés szakember, transzperszonális terapeuta, meddőség-tanácsadó.

Nőknek és férfiaknak segítek, hogy a meddőségük, ill. szexuális problémáik lelki okait felkutassák, majd megoldják.

Elkísérlek azon az érzelmi úton, ahol megtaláljuk meddőséged lelki okait. Ugyanezt teszem, ha szexuális problémáid vannak.

Légy üdvözölve, és fogadd szeretettel soraimat!

A meddőség és a Lélektündér

Ez a bejegyzés arról szól, hogyan lettem én Lélektündér.

Annak idején, amikor segítő pályára léptem azt a tanácsot kaptam, hogy válasszak olyan embereket és problémájukat, amiben végtelenül  hiszek, hogy segíteni tudok. Nem volt nehéz, hiszen a meddőség, és nőgyógyászati betegségek engem sem kerültek el, sőt nekem többnyire nem a hagyományos orvosi kezelés segített, hanem az alternatív módszerek sokasága.

Sokat tanultam, kerestem a használható és segítséget adó módszereket, és faltam a meddőségről szóló információkat. Nyilván leginkább a meddőség lelki okait kutattam, hogy minél naprakészebb és felkészültebb legyek. Igaz a legtöbbet mai napig a klienseimtől tanulom, ahhoz fogható nem sok van, hiszen nem papír alapon, szárazan jön az információ a fejembe, hanem lélektől lélekig dolgozunk a meddőség terápiájában.

Ahogy teltek az évek, keresni kezdtem a saját szimbólumomat, hogy mihez lennék én hasonlítható a munkámmal?

Azért gondolkodtam szimbólumban, mert a legnagyobb hitem a szimbólumterápiában van, ezt ismerem legmélyebben, ennek alkalmazásával tudok a leginkább azonosulni.

Jártamban keltem kerestem, hogy mi lehetne a “művésznevem”, s egyszer csak a tündérség nagyon megtetszett, így összekapcsoltam a lelki témával, s voálá, készen állt a Lélektündér kifejezés.

Eleinte még csak kóstolgattam, mert nem vagyok egy tündér típus, sőt, inkább vagány, bevállalós csaj vagyok, aki nem ijed meg a kihívásoktól. No, de a “Lélekvagány” mégsem elég vonzó, így aztán hagytam egy kis időt magamnak, hogy ráhangolódjak a Lélektündérségre.

Ebben a legtöbbet a mesék segítettek. Meddőség terápiájában nem csak szimbólumokkal, hanem mesékkel is dolgozom. Csodálatos a mesék nyelvezete és világa. Soha nem az agyadhoz szól, s a meséket nem megérteni, hanem átélni kell. Ha ez megtörténik, akkor a meddőség lelki okait is ezen a lencsén, a mesék világán kezded nézni.

Ez csodálatos, hiszen a mesék világa arról szól, hogy tele van az élet akadállyal, kihívással, legyőzhetetlennek tűnő szörnyetegekkel, sárkányokkal, ám a mese folyamán ezek mind-mind alulmaradnak, és a mese főhőse felülkerekedik az elé gördülő kihívásokon.

sárkány_meddőség_Babaneked_Gyetvai_Viki

A meddőség sem más, mint egy életedbe gördülő akadály, ami elsőre ijesztően nagy. Aztán ahogy a meddőség rémisztő sárkányához közelítünk, úgy válik egyre erősebbé lelked összessége. Ebben a munkában én pont úgy segítek neked, mint egy tündér. Ott vagyok végig melletted. Támogatlak, segítelek, és megerősítelek abban a hitben, hogy ez nem örök életre szól. A meddőség egy olyan sárkány, ami föléd hatalmasodva erődet veszi el, én pedig egy olyan tündér vagyok, aki veled együtt keresi meg azokat a segítő erőket, amik ezt a sárkányt elűzik életedből!

Ezzel az idézettel kívánom Neked is, hogy higgy abban, nem kell a meddőség veremében örökre vergődnöd, van onnan kiút, merj rálépni!

“A gyerekek nem a tündérmesékből tudják meg, hogy a sárkányok léteznek. A gyerekek már tudják, hogy a sárkányok léteznek. A tündérmesékből azt tanulják meg, hogy le lehet őket győzni.”

Gilbert Keith Chesterton

Neked is vannak félelmeid? Nekem is! Ahhoz, hogy túllépjek rajtuk, folyamatosan dolgozom a legyőzésükön.

Ha Te is így tennél, akkor iratkozz fel a “Lélek masszázs” leveleimre itt:

IGEN, rendszeresen szeretnék kapni a meddőség lelki okaival kapcsolatos híreket, tippeket!

Név*
Email*
Email még egyszer*Bátran írj hozzászólásban, ha neked egyéb tapasztalatod is van, de ne hallgasd el véleményed, meglátásod se, hadd tanuljunk Tőled is!

—–> Kattints ide, ha bővebben érdekel a meddőség!

—–> Kattints ide, ha bővebben érdekel a meddőség kezelése!

Biztos van valaki, akiről úgy érzed, hogy számára a meddőség aggasztó és nehéz. Küldd el ezt a cikket, biztos, hogy segíteni fog neki!

Köszönöm, ha megosztod, és lájkolod, ha tetszett írásom!

Ölelés:
Viki, a Lélektündér

 

Gyetvai Viki, meddőség lelki okainak kezelése