Önismeretben gazdag napot Neked!

Ha új vagy itt, akkor tudd: Gyetvai Viki vagyok, mentálhigiénés szakember. Meddőségről és szexuális problémák lelki okairól olvashatsz tőlem e honlapon!

Légy üdvözölve, fogadd szeretettel soraimat!

meddőség gyógyítása, meddőség jelei, meddőség kezelése, meddőség lelki okai, meddőség okainak kutatása, meddőség pszichológus, meddőség terápiája

 

A méhek aerodinamikai felépítésük alapján nem alkalmasak repülésre. A méhek erről nem tudnak, és vígan repülnek.

Meddőség problémájával szembesülve Te is gondolhatod azt, hogy nincs esélyed, de legalábbis nehézségekbe ütközik, hogy megfoganjon magzatod. A méhek ellene mennek a tudósok véleményének, és szárnyalnak magasba, amennyire csak akarnak.

Te vajon mit teszel, amikor az orvosok rád rakják ítéletüket: meddő vagy, mert endometriózis, policisztás ovárium szindróma (PCOS), elzáródó petevezeték, ciszták, hormonproblémák…  állnak a fogantatás útjába?

Te ezt mind elfogadod? Nem a problémádat akarom lekicsinyíteni, hanem csak hívlak, gyere, és gondolkodj Velem! Menjünk sorba az eseményeken:

  • A megtermékenyülés várat magára, ciklusod rendszertelen vagy épp ellenkezőleg pontosabb, mint a Big ben.
  • Felkeresed orvosodat, aki magyarázatokat keres és többnyire talál is valamilyen betegséget vagy hormonproblémát.
  • Elmondja, hogy a meddőség legyőzhető, hiszen ezek az okai, és ellát teendőkkel: gyógyszert beszedni, hormont beadni, kés alá befeküdni…
  • Te lelkes vagy és bizakodó, így belemész mindenbe hogy a meddőséget legyőzzed: gyógyszer, hormon, jóga, meditáció, transztánc, kineziológia, akupunktúra…
  • Eljön a nagy nap: petesejted leszívják, ondósejttel megtermékenyítik, majd beültetik.
  • És te vársz remegve, lélekben hullámvasutat járva kb. 14 napot.
  • A végén mindig azt érzed, mintha egy éles jeges tört szúrnának, méhedbe, lelkedbe, agyadba, mert nem sikerült. MEGINT NEM SIKERÜLT MEGFOGANNIA A MAGZATNAK, a gyermeketeknek.
  • Ami ezután kezdetét veszi, az maga a poklok pokla. Vágyódás, elkeseredés, harag, csüggedtség, kétségbeesés és vég nélküli MIÉRTEK sorakoznak, torlódnak éjjeledbe nappalodba.
  • De nem jön a válasz. Marad helyette a sötét, félelmekkel teljes mindennapok számtalan sora….

Többnyire én vagyok a végállomás a meddőség kezelésekor. Előttem már ezt az utat kijárták a nők. Mitől vagyok más vagy több ezeknél a meddőségi szakembereknél?

Én nem csak a felszínt nézem: a méhed, a petefészked, a betegséged, hanem az egészet úgy ahogy vagy. Mindenestül. Nullától máig.

Mindig megtaláljuk a helyzet “magyarázatát”, az igazit, ami fogva tartja a testet és a lelket, a meddőség lelki okait. Nem mindig kellemes, ami felszínre kerül, de mindig nagyon felszabadító, és óriási megkönnyebbülésekkel jár együtt. Még akkor is, ha valami borzalmas trauma is áll a meddőség mögött.

Hiszen tudod, az igazság elbírható, ám a félelem vagy fájdalom által létrejött torzulás megterhelő, és akár beteg testet eredményez.

TE ELLENE TUDSZ MENNI AZ ÖNSORSRONTÓ HIEDELMEIDNEK?

Olvasnál még többet a meddőség témájában?
Iratkozz fel itt!

pirzöldos nyíl lefelé

IGEN, rendszeresen szeretnék kapni a meddőség lelki okaival kapcsolatos híreket, tippeket!

Név*
Email*
Email még egyszer*


—–> Kattints ide, ha bővebben érdekel a meddőség!

—–> Kattints ide, ha bővebben érdekel a meddőség kezelése!

 

Biztos van valaki, akiről úgy érzed, hogy számára a meddőség aggasztó és nehéz. Küldd el ezt a cikket, biztos, hogy segíteni fog neki!

 

Köszönöm, ha megosztod, és lájkolod, ha tetszett írásom!

 

Ölelés: Viki, a Lélektündér

Gyetvai Viki

 

Pin It on Pinterest