Önismeretben gazdag szép napot Neked!

Ha új vagy itt, akkor tudd: Gyetvai Viki vagyok, mentálhigiénés szakember, transzperszonális terapeuta és meddőség-tanácsadó. Nőknek és férfiaknak segítek, hogy a meddőségük lelki okait felkutassák, problémáikat megoldják.

Itt a meddőség lelki okairól, valamint a hivatásomról és rólam olvashatsz! Légy üdvözölve, és fogadd szeretettel soraimat!

Meddőség terápiája és a tévhitek

Ismered ezt az érzést? Napról napra ugyanaz a lelki teher, egyfajta belső monológ, ami mögött egyetlen gondolat feszül: mikor lesz már gyerekem, hogyan essek teherbe, babát akarok…

Niki is ezzel küzdött: “Babát akarok! Én ezt anno rendszeresen beírtam Google-ba, talán azt reméltem kipottyan a gépből valahonnan egy baba!

Niki története: http://ikresnikikavezoja.blogspot.hu/2014/03/az-en-endo-sztorim.html
Honlapja: http://www.sikerkavezo.dxn.hu/

Számtalan szakembert keresel fel. Feláldozol mindent: pénzt, időt, kapcsolatokat, s végül semmi más nem tölti ki az életedet, csak ez a véget nem érő, őrjítő, pusztító mantra: GYEREKET AKAROK!

Ha közben inszemináció vagy lombikbébi program is színesíti életed, akkor még egy plusz teher nyomaszt téged: a rendszeresen bekövetkező tény: nem sikerül a beültetés, elmarad a terhesség, negatív a terhességi tesztcsík, és a vérvétel eredménye is azt zengi: nem vagy terhes.

Ilyenkor jó lenne, ha megállnál egy kis időre és rendeznéd az érzéseidet a gondolataidat, de erre képtelen vagy, mert hajt a vágy, hogy mihamarabb ölelhesd, ringathasd gyermeked.

meddőség_tévhitek_Gyetvai_Viki_szimbólumterápiaCsak, hogy tudd: az esetek többségében, ha meddőség terápiájával fordulnak hozzám, akkor én vagyok a végállomás. Előttem a hölgyek, s férfiak felkerestek tucatnyi nőgyógyászt, szakorvost, akkupunktúrás szakembert, kineziológust, reflexológust, látót, ám minden beavatkozás kudarccal zárult.

Nem csak az a közös ezekben a helyzetekben, hogy nem sikerül a teherbeesés, hanem az is, hogy mindegyikben a meddőség megoldását oda adod, átnyújtod egy másik ember számára:

  • az orvos csináljon gyereket a lombikban,
  • az akkupunktúrás tűhegyek oldják fel a meridián erővonalak elakadásait,
  • a kineziológus adjon hírt az izomtónusok helyzetéből,
  • a reflexológus masszírozza ki testedből a görcsöket,
  • a látó mondja meg, hogy mi is a baj veled!

Nos, az a tapasztalatom, hogy többnyire addig semmi nem fog változni (különösen a sikertelen 6-8 inszemináció vagy 4-5 lombik után), amíg nem változtatsz önmagad belső működésén!

Egészen addig nem fogsz rálátni a saját életed elakadására, a meddőség problémájára, amíg nem veszed a fáradságot, és Te fel nem fejted a meddőséged rejtelmeit, üzenetét önmagad előtt.

Vannak, ám tévhitek a meddőség lelki okait kereső terápiákban, amik az előbbi szakemberektől elvártak szerint eleinte még működnek a konzultációk során. Ezeket átbeszélem részletesen klienseimmel!
Íme néhány e tévhitekből:

  1. A meddőség terápiája gyors legyen, ne tartson sokáig!
  2. Legyek terhes a kezelés segítségével szinte azonnal!
  3. A segítőm oldja meg a problémáimat!
  4. A segítőm mondja meg a “tutit”!
  5. Ne kelljen a rossz érzéseimmel foglalkoznom.

Biztos felmerül benned a kérdés, hogy miért működnek így egyesek. Sajnos nincs egy konkrét válaszom erre. mindig az egyéni élettörténet mögött bújik meg, hogy miért nehéz a felelősséget elvállalni önmagáért valakinek. A fenti mondatok hordoznak magukban némi éretlenséget, s ha bármelyik Te rád jellemző is lenne, ne ijedj meg ettől! Ráadásul nem is biztos, hogy te vagy ezért a felelős! Ha úgy neveltek, hogy soha nem engedtek dönteni, vagy azt szajkózták, hogy te ehhez-ahhoz még kicsi vagy, akkor ezt a működést egészen kis kortól tudod hordozni magaddal. Kár ezért magadra haragudni! Előbb megérteni kell, aztán feldolgozni, és megoldani ezt a problémát! Örömhírem számodra, hogy sokszor már ennek a feldolgozása is segít a meddőség megoldásában!

Olvasnál többet meddőség témában?
Iratkozz fel itt!

pirzöldos nyíl lefelé

IGEN, rendszeresen szeretnék kapni a meddőség lelki okaival kapcsolatos híreket, tippeket!

Név*
Email*
Email még egyszer*


Írd le hozzászólásban a véleményed, meglátásod, hadd tanuljunk Tőled is!

—–> Kattints ide, ha bővebben érdekel a meddőség!

—–> Kattints ide, ha bővebben érdekelnek a meddőség okai!

—–> Kattints ide, ha bővebben érdekel a meddőség kezelése!

Biztos van valaki, akiről úgy érzed, hogy számára a meddőség aggasztó és nehéz. Küldd el ezt a cikket, biztos, hogy segíteni fog neki!

Köszönöm, ha megosztod, és lájkolod, ha tetszett írásom!

Ölelés: Viki, a Lélektündér

Gyetvai Viki, meddőség lelki okainak kezelése